Blog šílené kokosky

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Co to?

Připadá mi, že tady je hrozně málo lidí. A nechápu spoustu věcí. Kdo mi s tím poradí?
Možná je to jen takový ten nezvyk když přejdu z českého blogu na slovenský... Ale připadá mi, že tady je hrozně málo lidí. Všimla jsem si, že na hlavní stránce se zobrazují tři nejnovější články. To jako za dnešek jsem napsala článek jen já? A za včerejšek jen jedna osoba? Já jsem schopná za den napsat až tři články, když je o čem... Vždyť to bude vypadat že spamuju :D To na českém blogu je spousty článků každý den. Jo, další věc - vůbec netuším, jak mám dát do článku odkaz nebo obrázek. Podle manuálu by tady někde měla být taková ta zeměkoule s řetězem, ale já jí tady nikde nevidím. A obrázek ani nevím jak nahrát do galerie :D A proč mi to sakra nedělá odstavce?! :D

Kecy | stály odkaz

Komentáre

  1. Skúšala si iný prehliadač?
    Možno je to tým, že sa editor zobrazuje odlišne v iných prehliadačoch alebo zariadeniach. O tom druhom si viem svoje. Totiž úplne inak vyzerá editor na počítači ako na mobile či tablete. To, že ja na blog chodím a aj ho spravujem z tabletu bol napokon aj dôvod, prečo som zostala tam kde som, pretože mnoho nástrojov sa mi nezobrazovalo. Síce od vtedy už mohli zapracovať na podpore mobilných zariadení.

    Ďalšie vec. Tak blog.sk je oproti blog.cz rozhodne menšia komunita. Ale to si si už aj ty zrejme všimla. No otázka, ono tu je akási obdoba témy týždňa? Lebo čo ja som tu bola naposledy tak som si nič podobného nevšimla.
    publikované: 31.12.2015 23:45:21 | autor: Oxys Moros (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014